Uw schilderij exposeren? (06-07-2015)

Dit item is verlopen op 17-08-2015.

In het weekend van 12 en 13 september is het weer de landelijke Open monumentendag. Veel monumenten en musea zijn dat weekend gratis te bezoeken. Het thema voor dit jaar is Kunst en Oude ambachten.

Op zaterdag 12 september willen we ook de expositieruimte in het gemeentehuis openstellen. Speciaal voor Open monumentendag wordt de ruimte dan ingericht met schilderijen van historische gebouwen en monumenten en/of oude ambachten.

Om een mooie expositie in te richten, is het leuk als er veel verschillende werken hangen. Heeft u een schilderij van een monumentaal pand binnen onze gemeente of van een oude ambacht en vindt u het leuk om deze aan een breed publiek te laten zien? Dan horen wij graag van u!

In het gemeentehuis is plek voor een maximum aantal werken. Ook willen we graag een zo gevarieerd mogelijk aanbod presenteren. Heeft u een werk in uw bezit dat mogelijk geschikt is om te exposeren? Stuur dan een foto van het werk via mail naar communicatie@nieuwkoop.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor aanvullende informatie. Uw werk is volledig verzekerd in de expositieruimte.

We kijken uit naar uw kunstwerken! Alvast bedankt voor uw medewerking.

Top