Ter Aar wordt duurzaam (30-01-2017)

Dit item is verlopen op 16-02-2017.

Een goede balans vinden tussen mens, milieu en economie is een uitdagende opdracht die ons allemaal raakt. Energiebronnen raken uitgeput en we zijn allemaal bekend met de klimaatverandering. Duurzaam leven, wonen en werken is belangrijk voor de toekomst. 

We stimuleren inwoners en ondernemers zoveel mogelijk duurzaam te leven. In Ter Aar gaan wij nu een stapje verder met de pilot ‘wijkaanpak energiebesparing’.  Ter Aarders krijgen met deze pilot een gratis advies hoe zij hun woning energiezuinig kunnen maken. Door samen met de hele buurt een wijk aan te pakken, kunnen interessante inkoopvoordelen op bijvoorbeeld materialen ontstaan. De investering betaalt zich terug door een flinke besparing op uw energielasten en meer wooncomfort.

Advies op maat

In opdracht van de gemeente heeft het Duurzaam Bouwloket in november 2016 in Ter Aar vijf  voorbeeldwoningen geselecteerd. Voor elke woning is een advies op maat opgesteld om de woning duurzamer te maken. Tijdens een bijeenkomst delen we de adviezen per voorbeeldwoning en krijgen de aanwezigen  tips hoe de hele wijk energiezuiniger kan worden. Ook ligt er een aanbod van lokale bedrijven klaar met uiteenlopende duurzaamheidsmaatregelen. Helpt u mee Ter Aar groen te maken? Kom dan naar de bijeenkomst op:

Datum: 15 februari 2017

Locatie: De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar
start: 19.30 uur, vanaf 19.00 uur inloop. Rond 21.00 uur is de bijeenkomst afgerond

U kunt zich aanmelden via  info@duurzaambouwloket.nl, graag onder vermelding van uw woonadres.

Top