Stoptober (26-09-2016)

Dit item is verlopen op 10-10-2016.

Op 1 oktober start de campagne ‘Stoptober’: in heel Nederland helpen rokers én niet-rokers elkaar om gedurende 28 dagen te stoppen met roken. Bekende en onbekende Nederlanders moedigen rokers massaal aan om mee te doen met Stoptober. Stopt u ook?

Een korte periode is overzichtelijk en maakt het aantrekkelijk voor rokers om mee te doen. Wethouder Annette Pietersen (Samenleving en dienstverlening) hoopt dat deze actie voor veel mensen dat duwtje in de rug is om nu te stoppen. “Als je stopt met roken heb je daar een leven lang plezier van!”

Rokers die willen meedoen kunnen zich nu aanmelden via de website www.stoptober.nl. Als stopper kunt u daarnaast gratis de Stoptober-app downloaden. Via de app , social media en mail kunt u dagelijks op aanmoedigingsberichten rekenen. Stoptober krijgt ook aandacht in diverse landelijke media en commercials, met als landelijk ambassadeur radio-dj Gijs Staverman.

Spreek met uw eigen omgeving af samen te stoppen en elkaar door de 28 dagen heen te helpen. Met z’n allen gaat het lukken!

Neem voor meer informatie contact op met de GGD Hollands Midden via telefoonnummer 088 3083040. Kijk voor de effecten op uw gezondheid van stoppen met roken op http://www.rokeninfo.nl/publiek/info-over-stoppen/effecten-gezondheid-stoppen-met-roken.

Top