Start’s tof (26-11-2015)

Dit item is verlopen op 04-12-2015.

Meer kans op de arbeidsmarkt.

De gemeente helpt mensen met een bijstandsuitkering bij het vinden van een  baan of het starten van een eigen bedrijf.  Met het project Start ’s tof zet u onder begeleiding van professionele coaches in drie maanden tijd een eigen bedrijf op of start een eigen carrièreproject. U leert uzelf goed te presenteren, een goede planning maken, hoe te netwerken en hoe  met geld om te gaan. Tijdens het project worden de deelnemers ondersteund door een ervaren ondernemer uit de buurt.

Grijp deze kans

Deelname aan het project is gratis. U krijgt na de training zelfs een klein startkapitaal om de eerste kosten te dekken. Alles wat u nodig hebt, is een bedrijfs- of projectidee én de motivatie om drie maanden lang écht aan de slag te gaan. Tijdens het project merkt u welke kansen het ondernemerschap biedt en bouwt u een netwerk op.

Interesse?

Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 3 december van 15.00 tot 17.00 uur in De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar. De stichting C4 en de gemeente vertellen die middag wat het project precies inhoudt en hoe u kunt inschrijven. Aanmelden voor deze middag kan via karin@stichting-c4.nl. Ontvangt u geen bijstandsuitkering van de gemeente en lijkt het u wel een interessant project? Vraag dan informatie op bij Aaltje Talens via a.talens@nieuwkoop.nl.  Mochten er nog plekken vrij zijn, dan kunt u ook meedoen met Start ‘s tof.

Top