Speeltoestellen Vivero (25-07-2017)

Dit item is verlopen op 08-08-2017.

Op 19 juni was het zover, kinderen uit Langeraar mochten hun favoriete speeltoestellen uitkiezen voor woonwijk Vivero. Er komt een speelplaats voor de jonge kinderen, een uitdagende speelplaats voor de oudere kinderen en een natuurlijke waterspeelplaats. Er was veel belangstelling: meer dan honderd kinderen brachten hun stem uit!

De stemmen zijn geteld en de meerderheid heeft gekozen voor ontwerp B bij de speelplaats voor kleine kinderen. De speelplaats met de glijbaan, 2-persoonswip en duikelrek.

Bij de uitdagende speelplaats voor grotere kinderen is gekozen voor het klimparcour met stelten en stappalen, apentouwen en kruistouw oversteek.

Het winnende ontwerp voor de natuurlijke waterspeelplaats is de waterroute met stappalen, keien en apentouwen. Een waterspel met waterpomp en watertafel, een klimtoren met glijbaan en klimladder, hangmatschommel en 6-kant duikelrek.

Planning

De speelplaats voor kleine kinderen wordt eind 2017 aangelegd. De speelplaats voor de grotere kinderen staat op de planning voor begin 2018 en de natuurlijke waterspeelplaats hopen we voor de zomer van 2018 af te hebben. Dan kan daar volgend jaar zomer volop gespeeld worden!

Top