Scootmobieldag (11-07-2018)

Dit item is verlopen op 02-09-2018.

Op 3 september 2018 houdt het Platform voor Gehandicapten en Senioren Nieuwkoop voor de 10de keer de scootmobielcursus. De scootmobieldag is in en bij het gemeentehuis, Teylersplein 1 in Nieuwveen. 

Heeft u sinds kort een scootmobiel of vindt u het spannend om met uw scootmobiel de weg op te gaan? Meldt u dan aan voor de cursus. Ook voor ervaren scootmobielrijders zijn er leuke activiteiten. U krijgt uitleg over de verkeersregels en maakt een tocht door Nieuwveen. Daarnaast is scootmobiel leverancier Meyra in de ochtend aanwezig om kleine reparaties uit te voeren aan uw scootmobiel en om vragen te beantwoorden.  

Het platform organiseert de dag samen met Veilig Verkeer Nederland, Stichting Welzijn Nieuwkoop, het Wmo-loket, Politie, EHBO en leverancier Meyra. Bij deelname aan de cursus hoort een kleine bijdrage van € 10,-. Dit kunt u contant betalen op 3 september. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. 

U kunt zich telefonisch vast opgeven via 0172 408001 of door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u mailen naar anneke.rothuizen@gmail.com. 


Top