Renovatie sportparken (07-05-2016)

Dit item is verlopen op 31-05-2016.

Binnenkort start de Stichting Buitensportvoorzieningen Nieuwkoop (StiBuNi) met de renovatie van het kunstgrasveld van SV Nieuwkoop, de renovatie van het hoofdveld van SV Zevenhoven en het aanleggen van twee kunstgrasvelden bij TAVV. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Hans Mank, secretaris van StiBuNi via secretariaat@stibuni.nl.

TAVV

In januari is gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van twee kunstgrasvelden. Vanaf 16 mei worden de werkzaamheden vervolgd. Het huidige hoofdveld en trainingsveld worden verwijderd, waarna de aanleg van de kunstgrasvelden kan beginnen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden half augustus afgerond. De aan- en afvoerroute van bouwmaterialen loopt via de Westkanaalweg en het terrein van de waterzuivering via een tijdelijke bouwweg. De gemeente legt deze weg met dam aan. De scholen en woningen in de wijk ondervinden zo geen overlast van het bouwverkeer. Het bedrijf Antea Realisatie uit Capelle a/d IJssel voert de werkzaamheden uit.

SV Nieuwkoop

SV Nieuwkoop had in 2007 de primeur met het eerste kunstgrasveld in de gemeente. Inmiddels is het veld door het intensieve gebruik aan vervanging toe. Omdat de fundering van het veld nog in goede staat is, kan de renovatie beperkt blijven tot de kunststofmat. Antea Realisatie vervangt de mat tussen 6 juni en medio juli. In verband met de verkeersveiligheid bij de scholen loopt de aanrijroute niet via de hoofdingang van het sportpark. Vrachtauto’s hoeven daardoor niet over het plein met de fietsenstalling. Er is geen werkverkeer toegestaan van 08.00 tot 09.00 uur; van 11.30 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 16.00 uur.

SV Zevenhoven

J.M. van Vliet Loonbedrijf uit Ter Aar gaat aan de slag met het hoofdveld van SV Zevenhoven. Met de veldrenovatie richten we ook de doelen, de leunhekken, de ballenvangers en de dug-outs vervangen. Een deel van het parkeerterrein wordt ingericht voor bouwopslag. Hierdoor kan de parkeerdruk in de wijk op zaterdag toenemen. De werkzaamheden duren van 23 mei tot eind juli.

Top