Praat mee over het subsidiebeleid (02-11-2015)

Dit item is verlopen op 17-11-2015.

De gemeente gaat haar subsidiebeleid vernieuwen. En dat doen we niet alleen. We doen dit in samenspraak met alle maatschappelijke organisaties in de gemeente.

Bent u lid van een vereniging of stichting? Of van een welzijnsorganisatie? Denk dan met ons mee en kom naar één van onderstaande bijeenkomsten over het subsidiebeleid.

  • Dinsdag           10 november 2015        19.30 tot 22.00 uur        SV Nieuwkoop in Nieuwkoop
  • Donderdag      12 november 2015        14.30 tot 17.00 uur        TAVV in Ter Aar
  • Maandag         16 november 2015        19.30 tot 22.00 uur        Parola in Langeraar

Tijdens de bijeenkomsten praten we over de Nieuwkoopse samenleving. Samen kunnen we zorgen voor voorzieningen en activiteiten waarmee we inwoners de mogelijkheid bieden mee te doen in de maatschappij. Met elkaar zorgen we voor een goed leven voor alle Nieuwkopers.

Welke activiteiten dragen bij aan deze samenleving? Wat is de rol van uw vereniging of organisatie? Wat kan uw organisatie hierin betekenen? Waar liggen de verantwoordelijkheden van samenleving en overheid? Welke activiteiten hebben steun nodig van de gemeente in de vorm van een subsidie? En welke kunnen op een andere manier ondersteund worden?

De uitkomsten van deze bijeenkomsten vormen de bouwstenen voor het vernieuwde subsidiebeleid.

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via goedleven@nieuwkoop.nl onder vermelding van naam, organisatie en aantal mensen dat naar de bijeenkomst komt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marion Nieuwkoop of Judith van der Leek via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig) of via info@nieuwkoop.nl.

Top