Plannen extra huurwoningen gepresenteerd (10-05-2016)

Dit item is verlopen op 09-06-2016.

Tijdens de inloopavond op 9 mei zijn de concept stedenbouwkundige plannen voor de bouw van extra sociale huurwoningen getoond. Het gaat om de locaties Middelweg in Ter Aar, Damstaete in Langeraar en Teylerspark in Nieuwveen.

De concept stedenbouwkundige plannen hebben we gemaakt om ervoor te zorgen dat de woningen straks goed aansluiten op de bestaande omgeving. De definitieve ontwerpen vormen de basis voor de nieuw op te stellen bestemmingsplannen.

Reactie geven tot 13 mei

U kunt tot uiterlijk 13 mei reageren op de concept plannen via info@nieuwkoop.nl. De reacties worden, waar mogelijk, per locatie meegenomen in het definitief stedenbouwkundig plan.  De plannen per locatie kunt u hieronder downloaden. Voor de locatie Teylerspark zijn er twee opties. Bij de ene optie is de ontsluiting via het Teylersplein. Naar aanleiding van opmerkingen van omwonenden tijdens de inloopavond op 2 maart is ook een optie toegevoegd waarbij de ontsluiting via de Laan der verwondering gaat. Tijdens de inloopavond op 9 mei is er vanuit de bewoners geen duidelijke voorkeur naar voren gekomen. Mocht u uw voorkeur willen aangeven dan kunt u dat doen tot 13 mei via info@nieuwkoop.nl.

De stedenbouwkundige plannen worden naar verwachting door de raad besproken tijdens de meningsvormende raad van 9 juni. Voor meer informatie zie de pagina 'Extra sociale huurwoningen in Nieuwkoop'.

Top