Organisaties in de Verbinding (30-01-2018)

Dit item is verlopen op 13-02-2018.

We stellen verschillende organisaties in De Verbinding aan u voor. In De Verbinding werkt een groot aantal (zorg) organisaties samen. U vindt het gebouw aan De Verbinding 1 in Nieuwkoop. Deze week aan het woord: Wijkagent Angelique Schouten van politie-eenheid Den Haag, team Kaag&Braassem.

Angelique is als wijkagent verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen het dorp Nieuwkoop. Angelique vertelt: “Ik signaleer sociale problemen, (kleine)  criminaliteit, milieudelicten, verkeerssituaties, houd toezicht en geef advies. Je zou denken dat je altijd bij een burenconflict bij de wijkagent aan kan kloppen. Dit is  helaas een misverstand. Het beste is om dit conflict samen op te lossen, desnoods met behulp van een mediator. Mocht u er nou helemaal niet uitkomen of er is sprake van een strafbaar feit, dan kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Niet elk conflict is hetzelfde en ik kan u adviseren en eventueel doorverwijzen naar een andere instantie.

Contact opnemen

Ik werk veel samen met externe partners, waaronder de organisaties in De Verbinding, maar ook met de gemeente en met bijvoorbeeld de woningstichting heb ik regelmatig contact. Heeft u een vraag over veiligheid? Of is er sprake van een strafbaar feit? Neem dan contact met mij op of kom langs in De Verbinding. Alle gesprekken die ik voer zijn vertrouwelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Regelmatig ben ik aanwezig in De Verbinding. Vaste tijden blijven met mijn baan lastig. Ben ik niet aanwezig? Laat dan aan de balie een boodschap voor mij achter, dan neem ik contact met u op. U kunt ook contact met mij opnemen via het landelijke telefoonnummer: 0900-8844 of het contactformulier op www.politie.nl. Uiteraard kunt u mij ook vinden op social media: Facebook politie Kaag en Braassem, via Instagram: wijkagent Nieuwkoop en via twitter: @Pol_Schouten

Het werken in De Verbinding bevalt mij erg goed. Het is ontzettend handig en praktisch dat we zo dicht bij elkaar zitten. We kunnen snel met elkaar om de tafel voor overleg. En buiten dat, vind ik het ook nog eens erg gezellig.”

Top