Organisaties in De Verbinding (20-12-2017)

Dit item is verlopen op 03-01-2018.

We stellen de verschillende organisaties in De Verbinding aan u voor. In De Verbinding werkt een groot aantal (zorg)organisaties samen. U vindt het gebouw aan De Verbinding 1 in Nieuwkoop. Deze week Priscilla Minkes van het juridisch spreekuur.

Priscilla vertelt: ”Sinds een aantal jaar heb ik een juridisch spreekuur in Nieuwkoop. Ik ben opgegroeid in Nieuwkoop en woon momenteel in Noorden. Met het  spreekuur wil ik er graag aan bijdragen dat inwoners van Nieuwkoop laagdrempelig juridische informatie kunnen krijgen” Tijdens het gesprek kunnen alle juridische vragen gesteld worden. “Ik zal zoveel mogelijk direct antwoord geven of ik verwijs naar een andere deskundige of instantie. In overleg kan er een vervolgafspraak gemaakt worden om de zaak in behandeling te nemen. Mijn specialisaties zijn het personen en familierecht, strafrecht en jeugdrecht.”

‘Korte lijnen zijn erg belangrijk’

Met enkele organisaties in de Verbinding heb ik al kunnen samenwerken. Korte lijnen zijn erg belangrijk. Ik ben van mening dat de advocatuur en hulpverlening meer samen moeten optrekken om voor de cliënt te bereiken wat nodig is. Ook kan er gemakkelijk naar elkaar verwezen worden en ik ben dan ook blij met de  samenwerking. Het spreekuur is in de oneven weken op dinsdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur aan de Achterweg 2B. Ook wel bekend als het voormalige gezondheidscentrum, aan de overkant van ‘De Verbinding’. Iedereen is welkom om het spreekuur te bezoeken en het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Het spreekuur is kosteloos en de gesprekken vinden plaats in een afgesloten ruimte. Wilt u graag met Priscilla in gesprek, maar lukt het niet om naar het spreekuur te komen? Neem dan contact met haar op via info@minkesadvocatuur.nl of telefoonnummer 020-5400170.

Top