Netwerk Ontdek Nieuwkoop timmert aan de weg (11-04-2017)

Dit item is verlopen op 25-04-2017.

In Nieuwkoop is sinds februari 2016 het Netwerk Ontdek Nieuwkoop actief, kortweg NON. NON is een samenwerkingsnetwerk waarin een stakeholders uit de recreatieve en toeristische sector samenwerken om meer recreanten en toeristen naar onze mooie gemeente te brengen.

Nu het recreatieseizoen weer van start gaat, vragen we aan Joke Pelser (NON-lid voor Stichting Promotie Nieuwkoop) hoe het er mee staat.

‘We zijn een echte doe organisatie. Vorig jaar hebben we ons in eerste instantie gericht op de ondernemers. Wat willen we bereiken en hoe kunnen we dat samen voor elkaar krijgen? Vervolgens zijn we hard aan de slag gegaan. We hebben de website ‘ontdek nieuwkoop’ gelanceerd, er is een promotiefilmpje gemaakt dat ondernemers op hun eigen site kunnen plaatsen en we zijn actief op social media. We merken dat we steeds meer volgers krijgen en dat is leuk om te zien. Daarnaast is de website met de online agenda natuurlijk ook voor alle inwoners handig om snel te zien wat er allemaal te doen is. Binnenkort brengen we het magazine Ontdek Nieuwkoop uit. Dit magazine komt te liggen op toeristische punten, vooral buiten onze gemeente. Het magazine heeft als doel om mensen die Nieuwkoop nog niet kennen, over te halen om ons vooral eens een bezoekje te brengen. En we weten allemaal: als je eenmaal Nieuwkoop kent, kom je terug! En laat dat nou net ons doel zijn!”

In het netwerk zitten vertegenwoordigers uit de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON), de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Nieuwkoop (KHN), Stichting Promotie Nieuwkoop (SPN)/TIP, Natuurmonumenten, diverse recreatieondernemers, de Nieuwkoopse cultuursector en de gemeente Nieuwkoop.

Top