Jongeren starten met ontwikkeling Vivero! (14-01-2016)

Dit item is verlopen op 28-01-2016.

Donderdag 14 januari ondertekenden wethouder Guus Elkhuizen en de leden van bouwgroep Vivamo  de koopovereenkomsten voor één van de twee CPO projecten in het plan Vivero. Met het tekenen van deze overeenkomsten staat niets de start van de bouw meer in de weg.

In totaal komen er 13 CPO woningen in het project Vivero, waarvan 7 woningen horen bij bouwgroep Vivamo. De ondertekening van de koopovereenkomst voor de andere CPO groep volgt binnenkort. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en betekent dat een groep particulieren samenwerkt bij de bouw van hun eigen woningen. Zo zijn de kopers nauw betrokken bij het ontwerp van de woningen. Iedere koper bepaalt zelf de indeling van de woning en bouwt zo een woning die helemaal aansluit bij zijn of haar wensen.
 
Vivero (voorheen bekend als Langeraar-Oost) ligt op het oude terrein van RKSV Altior en biedt ruimte aan maximaal 140 woningen, bestaande uit rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen. Elk deelgebied krijgt een unieke eigen uitstraling en beleving. Er is ruimte voor veel groen en water in het plan. Uiteraard is ook aan kinderen gedacht. Er komen in Vivero diverse speelplekken, waarvan de inrichting in overleg met bewoners wordt bepaald.

Top