Ja, ik wil (24-11-2016)

Dit item is verlopen op 09-12-2016.

Vacature Babs

Ben jij de verbinder op de mooiste dag van hun leven?
De gemeente Nieuwkoop zoekt voor haar aanstaande bruidsparen twee buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand.

Wat ga je doen

Als Babs doe je er alles aan om de huwelijksvoltrekking tot een mooi en bijzonder moment te maken voor het bruidspaar en de aanwezige familie en vrienden. Daarnaast sluit je ook geregistreerde partnerschappen. Als voorbereiding ga je bij het aanstaande paar op bezoek. In het gesprek geef je uitleg over de gemeentelijke huwelijksceremonie en stel je vragen over de ideeën en wensen van het bruidspaar, zodat je een goed beeld krijgt wat bij het bruidspaar past. Je schrijft een toespraak die je op een bevlogen manier weet te over te brengen en zorgt dat het huwelijk op de juiste manier voltrokken wordt.

Wie ben je

Je bent een energieke persoonlijkheid die midden in het leven staat. Je legt gemakkelijk contact, bent ruimdenkend en je hebt een groot inlevingsvermogen. Je zoekt een leuke uitdaging naast je werk of andere activiteiten waarin je je talenten kan inzetten en verder kan ontwikkelen. Je weet op een prettige manier informatie te geven en te verzamelen bij het paar en vanuit je creativiteit een rake toespraak te brengen tijdens de huwelijksvoltrekking of het sluiten van het geregistreerd partnerschap. Je bent zorgvuldig in je handelen. Bij voorkeur heb je redelijke kennis van de Engelse taal.

Rechtspositie

De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is in dienst van de gemeente en is bij de rechtbank beëdigd voor het voltrekken van huwelijken en het registreren van partnerschappen. De Babs heeft een eigen rechtspositie.

Vergoeding

Je ontvangt een vergoeding van  €73,88 bruto per voltrokken huwelijk of geregistreerd partnerschap, dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Je krijgt een vergoeding voor je reiskosten. Verder bieden we je de 1 daagse training voor Babs aan.

Meer informatie

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Cherryl Willems, Specialist Burgerzaken via het nummer 14 0172.
Ben jij onze nieuwe collega die het team van Babsen komt versterken?

Stuur dan voor 8 december 2016  een mail aan sollicitatie@nieuwkoop.nl met je brief met motivatie en een cv.

Top