Internationale Vrouwendag, woensdag 8 maart 2017 (30-01-2017)

Dit item is verlopen op 09-03-2017.

Op 8 maart is het internationale vrouwendag. Vrouwen van nu, afdeling Nieuwkoop, besteedt hier op deze dag aandacht aan door diverse leuke activiteiten te organiseren, speciaal voor vrouwen.  Het thema van de dag is: ontmoeting.                                                                   

Nieuwkoop 

In de Kaleidoskoop aan De Verbinding 2 in Nieuwkoop is een gezellige markt. Vrouwen kunnen hier leuke  spulletjes kopen, creatief bezig zijn en informatie krijgen over bijvoorbeeld werk of jeugd en gezin. Ook kunt u exotische en Nederlandse hapjes proeven. Om 14.00 opent wethouder Annette Pietersen de bijeenkomst. Woningstichting Nieuwkoop organiseert een rondleiding naar Aar en Amstel.                                                      

Ter Aar

In de bibliotheek aan het Beukenpad 1 in Ter Aar is er vanaf 14.00 uur voorlezen met moeders en kinderen, creativiteit en een hapje en een drankje.

Langeraar

Houdt u van zingen? Kom dan naar: Vrouwen zingen voor vrouwen met het koor Happiness in basisschool Aeresteijn Langeraarseweg 86 in Langeraar: 19.00 - 20.00 uur.                                                    

Vrouwen van Nu Nieuwkoop e.o. organiseert dit samen met Tom in de Buurt, Vluchtelingenwerk en de Bibliotheek, Woningstichting Nieuwkoop, CJG, Zwembad de Wel en Stichting Welzijn.

Meer informatie

De actuele informatie vindt u op www.vrouwenvannu.nl/nieuwkoop-eo of mail of bel Joke v Boxtel, e-mail jokevanboxtel@ziggo.nl  Tel: 0172573104; 0623681093

Top