Inloopbijeenkomst Aardamseweg (11-05-2016)

Dit item is verlopen op 19-05-2016.

De Aardamseweg in Ter Aar wordt opgeknapt. Om te weten hoe de nieuwe weg eruit komt te zien, hebben we een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit voorlopig ontwerp laten wij u graag zien tijdens een inloopbijeenkomst op 18 mei. Tijdens de bijeenkomst kunt u reageren op het plan.

Voorbereiding

De gehele Aardamseweg wordt aangepakt. Eén van de redenen hiervoor is het verbeteren van de veiligheid. Voordat we met de opknapbeurt kunnen beginnen, is het belangrijk om te weten wat er allemaal gedaan moet worden en waar we rekening mee moeten houden. Dit hebben we besproken met twee groepen inwoners: klankbordgroep Verkeer Ter Aar Zuidwest en met direct aanwonenden via de Werkgroep Verkeersveiligheid Aardamseweg. Met beide groepen hebben we gekeken naar de mogelijke inrichting van de weg en samengewerkt aan een voorlopig ontwerp van de (nieuwe) weg. Dit ontwerp kunt u bekijken tijdens de inloopbijeenkomst.

Waar: De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar

Wanneer: Woensdag 18 mei 2016

Tijd: 16.30 – 18.00 en 19.00 – 20.30 uur

Hoe verder?

Na de inloopbijeenkomst gaan we, op basis van uw reacties, het voorlopig ontwerp verder uitwerken. Uw input gebruiken we om het plan aan te scherpen tot een definitief ontwerp. Het is daarom belangrijk om te weten wat u van het ontwerp vindt.

Wanneer gaan we aan de slag?

Het definitieve ontwerp leggen we rond de zomervakantie voor aan het college van burgemeester en wethouders. Zodra B&W het ontwerp vaststelt, wordt de Aardamseweg volgens dat ontwerp uitgevoerd. We verwachten in de eerste helft van 2017 te starten met de werkzaamheden.

Al benieuwd naar het ontwerp?

U kunt het voorlopig ontwerp van de Aardamseweg, het groenplan en een lijst met veelgestelde vragen hieronder alvast downloaden. 

Top