Inloopavond nieuwbouw Ashram College (30-06-2016)

Dit item is verlopen op 06-07-2016.

Inloopavond 5 juli

Op dinsdag 5 juli organiseren het Ashram College en de gemeente Nieuwkoop een inloopavond over de nieuwbouw locatie Nieuwkoop. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over onder andere de planning, de sloopwerkzaamheden van het voormalige gemeentehuis en de tijdelijke units. Ook is de architect aanwezig. U bent van harte welkom om binnen te lopen tussen 19.00 – 21.00 uur, in de aula van het Ashram College, Lindelaan 2 in Nieuwkoop.

Architect

Het Ashram College heeft  een architect gekozen voor de nieuwbouw van het Ashram College, locatie Nieuwkoop. Op vrijdag 24 juni gaf het schoolbestuur aan architectenbureau Broekbakema uit Rotterdam officieel  de opdracht om de nieuwe school te gaan ontwerpen.

Het Ashram College wil met de nieuwbouw een eigentijds, duurzaam, flexibel en veelzijdig gebouw realiseren waarin optimale prestaties kunnen worden behaald. Het architectenbureau sloot volgens de selectiecommissie overtuigend aan op deze uitgangspunten. Het ondertekenen van de opdracht is een mijlpaal in het huisvestingstraject. Naar verwachting zal het nieuwe schoolgebouw in 2018 geopend kunnen worden.

Top