Inloop GGZ Paradijsvogelbloem (02-02-2016)

Dit item is verlopen op 16-02-2016.

1 februari is de inloopfunctie GGZ feestelijk geopend met koffie en gebak op zorgboerderij De Paradijsvogelbloem. De gasten kregen een rondleiding langs de kassen, de speelruimten en de dieren.

Een inloopfunctie GGZ is een locatie waar mensen met langdurige psychische/psychosociale klachten, of die anderszins vastlopen in hun leven, binnen kunnen lopen. Op die plek kunnen ze op adem komen in een rustige omgeving, iets actiefs te doen of andere mensen ontmoeten.

Zorgboerderijen ‘De Hoop’ in Ter Aar en ‘De Paradijsvogelbloem’ in Langeraar hebben subsidie gekregen voor het organiseren van deze inloopfunctie. Op de Paradijsvogelbloem kunnen mensen terecht op maandag- en vrijdagochtend, op De Hoop op dinsdag- en donderdagochtend. De activiteiten verschillen per zorgboerderij. Tijdens de inloop kunnen bezoekers bijvoorbeeld rondwandelen en wat klusjes doen in de kassen of bij de dieren, spelletjes doen of sporten. Daarnaast is er altijd ruimte om een kop koffie te drinken en met elkaar te praten.

Voor meer informatie/aanmelden kunt u contact opnemen met zorgboerderij De Hoop (06-51599589) of zorgboerderij De Paradijsvogelbloem (06-12363452). Belangstellenden kunnen ook gewoon binnenlopen tijdens een van de inloopdagdelen.

Top