Heeft u al iemand genomineerd? (03-07-2016)

Dit item is verlopen op 17-07-2016.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt jaarlijks de vrijwilligersprijs uitgereikt. Een prijs waarmee waardering wordt uitgesproken voor al die duizenden vrijwilligers, die steeds maar weer zorgen dat de sociaal-, cultureel en andere maatschappelijke organisaties blijven draaien.

Of het nu de lijnentrekker bij de voetbal is, de materialenvrouw bij de hockey, de koffiedame in de kerk, de buurvrouw die al jarenlang zorgt voor een zieke dorpsgenoot, het maakt niet uit.

Het Comité Vrijwilligersprijs Nieuwkoop roept iedereen op, om kandidaten voor te dragen. Juist uw waardering is vaak de stimulans om door te gaan met het mooie vrijwilligerswerk. Er wordt slechts één prijs uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie, maar die prijs staat wel symbool voor al het vrijwilligerswerk dat in Nieuwkoop wordt verricht. Personen die al eerder aangemeld zijn voor de Vrijwilligersprijs maar niet zijn verkozen, kunnen een ander jaar gewoon weer meedingen. U kunt iemand nomineren via www.nieuwkoop.nl/vrijwilligersprijs.

Top