Gratis energiescans MKB (01-05-2017)

Dit item is verlopen op 15-05-2017.

Als ondernemer  bent u continu bezig met kostenbesparing. Op uw energierekening valt óók te besparen.  Maar hoe doet u dat? Waar liggen voor u de kansen en hoe pakt u dat aan?

Wij helpen u hier graag bij en bieden u een gratis energiescan en monitoring aan. Hiermee kunt u als MKB aan de slag met energiebesparing in uw bedrijf.

Voor wie?

De gemeenten Nieuwkoop  biedt de gratis energiescan  aan, aan MKB’s. Horeca-, grotere winkels, zorginstellingen, sportverenigingen, veehouderijen, glastuinbouwbedrijven, enzovoort komen in aanmerking.

Wat is een energiescan?

Bij een energiescan komt een gecertificeerd bedrijf bij uw bedrijf langs en brengt de huidige energiesituatie in kaart. Zo krijgt u inzicht in het huidige energieverbruik, energiestromen en het energielabel. Hierna ontvangt u een advies op maat waarin onder andere staat; hoe u uw huidige technische installaties kunnen optimaliseren, welke relevante maatregelen u kunt nemen en wat de terugverdientijd daarvan is. De ervaring leert dat er gemiddeld meer dan 30% op de kosten bespaard kan worden met een terugverdientijd van minder dan drie jaar.

Aanmelden

MKB bedrijven die energie willen besparen en in aanmerking willen komen voor een gratis energiescan, kunnen zich aanmelden via www.odwh.nl/mkb.

Top