Gezocht: ondernemers in de dop (14-06-2016)

Dit item is verlopen op 01-07-2016.

ZomerOndernemer is op zoek naar jongeren tussen de 15 en 22 jaar die in de zomervakantie liever geld verdienen met hun eigen onderneming dan dat ze vakken vullen of kranten lopen. Met behulp van een startkapitaal, professionele begeleiding en workshops krijgen deze jongeren de kans om in zes weken tijd hun eigen bedrijf op te zetten en ervaring op te doen in het ondernemerschap.

De nieuwe zomerondernemers starten met een driedaagse training. Vervolgens worden ze gekoppeld aan een ‘zakenvriend’: een lokale ondernemer die hen begeleidt in het opstarten van het bedrijf. Er volgen trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken zodat de jongeren zoveel mogelijk facetten van het ondernemerschap meekrijgen. Ook doen zij volop nieuwe kennis en inzichten op en breiden hun netwerk uit. Met ZomerOndernemer kan een goed idee uitgroeien tot een succesvolle onderneming.

Jongeren met interesse in het starten van een eigen bedrijf kunnen zich tot 1 juli aanmelden via de website www.zomerondernemer.nl De belangrijkste criteria zijn motivatie en het hebben van een globaal plan voor het eigen bedrijf. Na inschrijving volgt een uitnodiging voor een kort intakegesprek.

Top