Finalisten verkiezing ondernemer van het jaar bekend! (15-02-2016)

Dit item is verlopen op 29-02-2016.

De organisatie van de verkiezing is in volle gang. Er zijn maar liefst 73 ondernemingen genomineerd.

De jury heeft vervolgens een moeilijke beslissing moeten nemen om de 10 ondernemingen eruit te halen die het beste uit de ingevulde vragenlijsten naar voren kwamen. De 10 ondernemingen zijn bezocht en daarvan zijn de 3 finalisten na een uitvoerig juryberaad bekend gemaakt.

De finalisten in willekeurige volgorde:

  • De Haan Petfood Nieuwkoop
  • Tuinhout Discount Ter Aar
  • Jumbo Nieuwkoop

Op 14 maart 2016 komt ondernemend Nieuwkoop tijdens een feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de finalisten wordt door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen. Burgemeester Frans Buijserd reikt dan de trofee uit die beschikbaar is gesteld door de gemeente Nieuwkoop. Voor de zesde keer organiseert Het Actieve Groene Hart (AGH), de koepel van ondernemersverenigingen binnen de gemeente Nieuwkoop, de verkiezing “ondernemer van het jaar”. Vorig jaar won RoSa Underwear m/v uit Nieuwkoop.

Met de verkiezing wil het AGH de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving.

De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank Groene Hart Noord, Kroes & Partners Notarissen, Scope Advies, H.W. van der Peet en Zn., Intratuin Ter Aar, Grofsmederij, RoSa Underwear, Lumiparts, Refresh Media en Sportcentrum Nieuwkoop.

Top