Eerste paal Futurahuis Nieuwveen (15-09-2015)

Dit item is verlopen op 07-10-2015.

In het project De Verwondering in Nieuwveen start Futura met de bouw van een Futurahuis. Een moderne, kleinschalige woonvoorziening voor senioren in Nieuwveen. Op donderdag 24 september 2015 sloeg wethouder Annette Pietersen hiervoor de eerste paal.

" "

In het huis is ruimte voor 17 alleenstaande senioren. Zij kunnen hier semi-zelfstandig wonen onder de begeleiding van een beheerdersechtpaar. Tegelijkertijd zijn ze verzekerd van de benodigde zorg. De bewoners en de beheerder delen daarbij gezamenlijke voorzieningen zoals de woon- / eetkamer en de keuken.

Futura is een jonge organisatie met de ambitie om 'wonen, zorgen en leven' voor alleenstaande senioren met een zorgvraag op een vernieuwende wijze vorm te geven. De kleinschaligheid en daardoor de mogelijkheid om persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan elk van de bewoners, is een belangrijk uitgangspunt voor Futura. Daarnaast willen zij aansluiten bij de wensen van senioren, zoals het wonen in een prettige omgeving en de regie voeren over hun eigen leven.  

Meer informatie over het Futurahuis in Nieuwveen vindt u op www.futurazorg.nl.

Top