Eerste paal bouwproject De Velden geslagen (09-03-2017)

Dit item is verlopen op 23-03-2017.

De eerste palen voor nieuwbouwproject  De Velden zitten in de grond! Woensdag 8 maart gaf wethouder Guus Elkhuizen samen met één van de kopers het startsein voor deze feestelijke eerste paal. 

Om de kopers op ludieke wijze financieel tegemoet te komen deelde directeur Arjan Ton zakken muntdrop uit.  De Velden is één van de deelprojecten binnen het plan Vivero en omvat 35 woningen.

Ontwikkelaar Bolton werkt volgens een zogenaamd ‘A la carte-concept’.  Dit concept houdt in dat de kopers mee mochten denken over zowel het project als de eigen woning. Onder deskundige begeleiding konden zij zelf bepalen hoe hun woning eruit kwam te zien. Zo bepaalden zij zelf de indeling van het huis, de gevelstenen, deuren, ramen etc. Dat deze formule aansluit bij de wensen van de kopers blijkt wel uit de verkoop van het project. Er zijn nog drie woningen te koop.

Wethouder Elkhuizen is blij met de start van weer een deelproject binnen het plan Vivero.  ‘Ik vind het vanzelfsprekend dat inwoners mogen meedenken over het ontwerp van hun woning. Zo sluit het project naadloos aan op de wensen van de doelgroep. Ik hoop dat de bouw voorspoedig verloopt, zodat de kopers snel kunnen wonen in dit mooie project in Langeraar’.

Top