Doe mee met de enquête via Nieuwkooppanel (19-06-2016)

Dit item is verlopen op 03-07-2016.

Leden van het burgerpanel hebben onlangs een uitnodiging gekregen om mee te doen aan de enquête ‘Waar staat je gemeente’.

We hebben als gemeente al een aantal jaar een digitaal burgerpanel. Inwoners die zich daarvoor hebben aangemeld, krijgen een aantal keer per jaar de vraag om mee te werken aan een digitale enquête. Alle inwoners vanaf 14 jaar met een e-mail adres kunnen zich aanmelden. Deelname is vrijwillig, veilig en anoniem. Bent u nog geen lid van het panel en wilt u meedoen aan de enquête? Meldt u dan aan op www.nieuwkooppanel.nl.

‘Waar staat je gemeente’ is een online platform waar de prestaties van gemeenten met elkaar vergeleken kunnen worden. Deze enquête laat zien hoe de gemeente Nieuwkoop volgens haar inwoners presteert in vergelijking met andere gemeenten op het gebied van de vier maatschappelijke thema’s: leefklimaat, welzijn en zorg, dienstverlening en relatie tussen inwoners en gemeente. Deze enquête wordt in meerdere gemeenten in ons land gehouden. De resultaten van de enquête worden op de website www.waarstaatjegemeente.nl geplaatst. Kijk voor meer informatie op www.waarstaatjegemeente.nl.

Top