Creatief bezig zijn met Tom (24-01-2016)

Dit item is verlopen op 07-02-2016.

Tom in de buurt organiseert elke donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur  in de bibliotheek van Ter Aar een creatieve middag. Gelijktijdig is dan de inloopmiddag. Iedereen die creatief bezig wil zijn, of een vraag heeft die Tom kan beantwoorden, is daar van harte welkom.

“Iedereen die er even uit wil en creatief bezig wil zijn geven we de gelegenheid om daar samen mee bezig te zijn. In overleg met onze vrijwilligers is er van alles mogelijk,” zegt wijkcoach Soad Bounecoub. “Gezellig met anderen iets doen. Denk aan spelletjes, mandala kleuren of met een groep een stukje wandelen. De essentie is dat mensen die zich wel eens een beetje eenzaam voelen langskomen in de bibliotheek op het Beukenpad en zich aansluiten bij de enthousiaste groep. Een gezellig praatje maken is vaak al voldoende.“ De wijkcoach van Tom in de buurt is de hele middag beschikbaar. Bovendien is er de hele middag een Tom vrijwilligster die vragen over persoonlijke administratie kan beantwoorden. Of advies kan geven over het invullen van formulieren en het antwoord geeft op vragen over zorg en welzijn. Het is een vrije inloop van 13.30 tot 16.30, dus aanmelden is niet nodig. Een afspraak maken om dat aan huis te doen is ook mogelijk. Bel hiervoor 088 900 4567.

Tom in de buurt

Tom is zorg en welzijn in de buurt. Individueel èn met elkaar. Zorg- en welzijnsorganisaties slaan de handen ineen, zodat mensen persoonlijke zorg blijven krijgen. Samen zorgen voor een passend zorg- en welzijnsaanbod. Eén aanspreekpunt voor alle aanbieders van ondersteuning in de buurt. Dat is Tom. Heeft u vragen of ideeën over wat Tom in de buurt voor u zou kunnen betekenen? Neem contact op met telefoonnummer 088 900 4567 of mail team.nieuwkoop@tomindebuurt.nl. Neem vooral een kijkje op de nieuwe Facebook-pagina: Tom Nieuwkoop.

Top