Controleer uw BRP-gegevens (11-04-2016)

Dit item is verlopen op 25-04-2016.

Wist u dat overheidsorganisaties zoals de Belastingdienst, UWV en instellingen zoals pensioenverzekeraars uw gegevens gebruikenvoor het berekenen van uw toeslagen, uw uitkering of het recht op vergoeding van ziektekosten?

Wij gebruiken uw gegevens wanneer u bijvoorbeeld een nieuw paspoort aanvraagt. Het is daarom belangrijk dat u goed staat geregistreerd. Want als u niet goed geregistreerd staat, krijgt u misschien niet de uitkering of de toeslagen waar u recht op heeft. Ook kan een aanvraag van een paspoort langer duren.

Hoe controleert u uw gegevens?
U controleert uw gegevens makkelijk en snel via mijn.overheid.nl. U kunt inloggen op mijn.overheid.nl met uw DigiD. Heeft u geen DigiD? Registreert u zich dan eerst via www.digid.nl.  Als uw gegevens kloppen, hoeft u niets te doen. U mag er vanuit gaan dat andere instanties deze gegevens ook gebruiken. Als uw gegevens niet kloppen, neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente. Wij corrigeren dan de gegevens. Meer informatie over juiste registratie vindt u op www.voorkomgedoe.nl.

Top