Coach4you (30-06-2018)

Dit item is verlopen op 21-07-2018.

Van de basisschool naar de brugklas. Voor veel kinderen is het een grote stap, een nieuwe school, nieuwe docenten, een ander schoolsysteem en nieuwe vakken. Niet alleen voor kinderen maar ook voor ouders is deze overstap een grote verandering.

Maakt u zich zorgen dat u, uw kind niet kan helpen bij het maken van huiswerk of zoekt u een steuntje in de rug voor uw kind? Bespreek dit dan met de leerkracht van groep 8. De leerkracht kan wanneer nodig Coach4you inschakelen voor hulp van een persoonlijke coach.

Coach4you is een landelijk project. Zij helpen kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Elk kind dat moeite heeft met de overstap naar de brugklas, komt in aanmerking voor een persoonlijke coach. Samen met de coach werkt uw zoon of dochter wekelijks aan het organiseren van schoolwerk, het plannen van huiswerk en de beste manier om toetsen te leren. Na het intakegesprek met de coƶrdinator wordt er gekeken of uw zoon/dochter in aanmerking komt voor het project. Zodra er een passende coach is gevonden, start de coaching meteen na de zomervakantie. Alle coaches zijn vrijwilligers en in het bezit van een VOG, daarnaast volgen zij regelmatig scholing bij het landelijke bureau. De hulp van de persoonlijke coach is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van Coach4you

Top