Bewonersavond Noordse Dorpsweg (12-08-2017)

Dit item is verlopen op 30-08-2017.

Er wordt op de Noordse Dorpsweg in Noorden zowel bovengronds, ondergronds als aan het water gewerkt.

Liander voert op dit moment werkzaamheden uit aan kabels en leidingen (fase 1). De werkzaamheden van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht aan de dijk (fase 2) en de gemeente Nieuwkoop aan het wegdek (fase 3) zijn in voorbereiding en starten naar verwachting begin september. Aannemerscombinatie Hakkers en Mourik gaat het werk uitvoeren. Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over fase 2 en 3.

Waar sportviscentrum Plashuis, Noordse Dorpsweg 2 in Noorden
Wanneer Dinsdag 29 augustus 2017
Tijd 19.00 - 20.30 uur

Medewerkers van het waterschap, de aannemer en de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de werkzaamheden, de planning en de uitvoering.

Werkzaamheden kabels en leidingen

Op dit moment werkt Liander aan het vervangen van de gas- en de elektriciteitsleiding (fase 1). Vanaf 21 augustus 2017 geldt er op de Noordse Dorpsweg eenrichtingsverkeer vanaf het Noordse Kruis tot de Kerklaan. Voor fietsers en voetgangers geldt dit niet. Meer informatie Benieuwd naar het ontwerp? Op www.nieuwkoop.nl/noordsedorpsweg kunt u het definitieve ontwerp bekijken en downloaden. Hier vindt u ook een overzicht van de reacties en hoe deze zijn verwerkt in het definitieve plan.

Top