Asfalteerwerkzaamheden (07-08-2018)

We werken dagelijks aan het beheer en onderhoud van wegen, fietspaden en trottoirs. Regelmatig worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren of opnieuw bestraten.

Soms wordt een weg grootschaliger aangepakt en opnieuw ingericht (denk bijvoorbeeld aan de Aardamseweg in Ter Aar). De zomerperiode is een goede tijd om te asfalteren (geen kou en minder verkeer op de weg) , binnenkort zijn er diverse werkzaamheden om ervoor te zorgen dat alles er weer netjes bij ligt. Alle genoemde data zijn onder voorbehoud. Soms verandert een planning door (weers)omstandigheden.

Ringdijk Ter Aar

De kwaliteit van het asfalt is niet goed meer en daarom brengt Dura Vermeer van 13 t/m 25 augustus een nieuwe asfaltlaag aan. We knappen de Ringdijk op tussen de Paradijsweg en de Aardamseweg en vanaf de Aardamseweg richting Alphen aan den Rijn (Windepad). Het fietspad is vorig jaar al opnieuw geasfalteerd en maakt geen onderdeel uit van het werk. Om de overlast te beperken voeren we het werk in de schoolvakantie uit. Tijdens de werkzaamheden is er ernstige verkeershinder en is de Ringdijk een aantal dagen afgesloten (ook voor fietsers en wandelaars).

13 augustus

Ringdijk afgesloten tussen Aardamseweg – Windepad

14 augustus

Ringdijk afgesloten tussen Aardamseweg – Paradijsweg

15 t/m 17 augustus

Ernstige verkeershinder Ringdijk tussen Aardamseweg - Paradijsweg, maximumsnelheid 30 km/uur

18 t/m 19 augustus

Geen werkzaamheden, Ringdijk toegankelijk

20 augustus

Ringdijk afgesloten beide kanten

21 augustus

Ringdijk afgesloten tussen Aardamseweg – Windepad

22 augustus

Ringdijk afgesloten Aardamseweg – Paradijsweg

23 t/m 25 augustus

Ernstige verkeershinder Ringdijk, maximumsnelheid 30 km/uur

Kennedylaan in Nieuwkoop

KWS Infra Rotterdam voorziet de Kennedylaan van maandag 20 augustus t/m woensdag 22 augustus van een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werkzaamheden is de Kennedylaan afgesloten (ook voor (brom)fietsers) en is er een omleidingsroute.

Achttienkavelseweg in Ter Aar

Zwammerdam Groep voert op vrijdag 24 augustus asfaltreparaties uit op een deel van de Achttienkavelseweg in Ter Aar. Tijdens de werkzaamheden is de eerste 750 meter van de Achttienkavelseweg afgesloten: Vanaf de Zevenhovenseweg tot aan het water Schoutenvaart/Molentocht. Voor al het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) geldt een omleidingsroute

Kousweg en Molenweg in Zevenhoven

Zwammerdam Groep voorziet de Kousweg van maandag 27 t/m woensdag 29 augustus van een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt er gewerkt op een deel van de Molenweg en Hogedijk. Tijdens de werkzaamheden zijn deze wegen (in fases) afgesloten. Voor al het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) geldt een omleidingsroute. 

Wat gaat er nog meer gebeuren?

Er staan ook werkzaamheden op de planning voor Dorpsstraat en Noordeinde in  Zevenhoven/Noordeinde, Jonge Zevenhovenseweg en de Achterweg in Zevenhoven en de Bernhardlaan/Margrietlaan in Nieuwkoop. Meer informatie hierover komt op de website. Aanwonenden krijgen een bewonersbrief.

Top