Asfalteerwerkzaamheden (07-08-2018)

Dit item is verlopen op 01-09-2018.

We werken dagelijks aan het beheer en onderhoud van wegen, fietspaden en trottoirs. Regelmatig worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren of opnieuw bestraten.

Soms wordt een weg grootschaliger aangepakt en opnieuw ingericht (denk bijvoorbeeld aan de Aardamseweg in Ter Aar). De zomerperiode is een goede tijd om te asfalteren (geen kou en minder verkeer op de weg) , binnenkort zijn er diverse werkzaamheden om ervoor te zorgen dat alles er weer netjes bij ligt. Alle genoemde data zijn onder voorbehoud. Soms verandert een planning door (weers)omstandigheden.

Kousweg en Molenweg in Zevenhoven

Zwammerdam Groep voorziet de Kousweg van maandag 27 t/m woensdag 29 augustus van een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt er gewerkt op een deel van de Molenweg en Hogedijk. Tijdens de werkzaamheden zijn deze wegen (in fases) afgesloten. Voor al het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) geldt een omleidingsroute. 

Bernhardlaan en Margrietlaan in Nieuwkoop

Aannemer AW Rijneveld start maandag 3 september met bestratingswerkzaamheden in (delen van) de Bernhardlaan en Margrietlaan in Nieuwkoop. Wij verwachten dat het werk eind oktober klaar is. Tijdens de werkzaamheden zijn deze straten afgesloten. Op een aantal plekken in de wijk heffen we eenrichtingsverkeer op of veranderen we de rijrichting. Dit is met borden aangegeven.

Wat gaat er nog meer gebeuren?

Er staan ook werkzaamheden op de planning voor Dorpsstraat en Noordeinde in  Zevenhoven/Noordeinde en Jonge Zevenhovenseweg en de Achterweg in Zevenhoven. Meer informatie hierover komt op de website. Aanwonenden krijgen een bewonersbrief.

Top