Alle kinderen doen mee! (06-09-2015)

Dit item is verlopen op 20-09-2015.

De scholen zijn weer begonnen. Veel activiteiten voor na school zijn inmiddels ook weer begonnen, zoals de sporttrainingen en verschillende creatieve lessen. Wilt uw kind ook graag op een sport of op muziekles, maar is dat financieel niet haalbaar? Vraagt u dan eens naar de mogelijkheden van het Sport- of Cultuurfonds.

Dit fonds is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die na school graag naar een club of vereniging gaan, maar waar dit financieel niet haalbaar is. Het fonds betaalt een groot deel van de kosten voor een sportvereniging of muziek-, theater-, dans- of tekenles.

Heeft u een inkomen tot maximaal 110% van het minimum inkomen en wilt u uw kind ook mee laten doen? Vraag dan een bijdrage aan voor een sport- óf culturele activiteit (dans, zang, kunst, muziek etc). Een aanvraag kunt u doen via een leraar op de school van uw kind, een jeugdhulpverlener of medewerkers van het Centrum voor Jeugd- en Gezin. Meer informatie vindt u op http://zuid-holland.jeugdsportfonds.nl en op www.jeugdcultuurfonds.nl/zuid-holland.

Top