Werkzaamheden Kennedyplein Nieuwkoop

De Jumbo supermarkt aan het Kennedyplein gaat uitbreiden. Hiervoor worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zowel in de Jumbo zelf, als in de openbare ruimte.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf maandag 16 april starten werkzaamheden aan kabels en leidingen. Aannemer Visser & Smit Hanab legt namens Liander nieuwe kabels en leidingen aan en er wordt een nieuw middenspanningsstation (voeding van elektriciteit voor de wijk) geplaatst. Ook worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in de openbare ruimte: er worden een aantal bomen weggehaald en de bestrating wordt eruit gehaald.

Daarna start de verbouwing van de Jumbo. De hele winkel wordt aangepakt en wordt ca 450 m2 groter. In het najaar start het ‘woonrijp’ maken van de openbare ruimte. Dit betekent dat de parkeerplaatsen en de wegen aangelegd worden. De parkeerplaatsen worden uitgebreid. Hieronder vindt u een tekening van de nieuwe situatie. Het is de bedoeling dat alle werkzaamheden in het najaar zijn afgerond.

Wat merkt u hiervan?

De Jumbo breidt uit aan de kant van de kinderboerderij. Dit betekent dat vanaf maandag 16 april een deel van het Kennedyplein is afgesloten, ook vervallen er een aantal parkeerplaatsen. Vanzelfsprekend is de Jumbo tijdens de werkzaamheden gewoon geopend. Helaas ontkomen we er niet aan dat u hier enige hinder van zult ondervinden.

Te downloaden:

Top