Actuele werkzaamheden

 • Onderhoud bermen

  Er wordt weer onderhoud uitgevoerd aan de gemeentelijke bermen. Het maaien van de bermen wordt uitgevoerd door loonbedrijf van Vliet uit Ter Aar.

 • Werkzaamheden speelplaatsen

  Aannemer Griekspoor uit Nieuw-Vennep werkt aan de speelplaats Speelveen in Ter Aar. Kinderen uit de wijk hebben via een enquête gestemd op hun favoriete speeltoestel. Dit speeltoestel (een klimklautertoestel) wordt geplaatst. Ook wordt er kunstgras aangelegd en verhardingen geplaatst.

 • Werkzaamheden voor de nieuwe drinkwaterleiding langs de Milandweg lopen uit

  De werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe drinkwaterleiding langs de Milandweg in Zegveld en Woerdense Verlaat lopen uit en duren een maand langer dan gepland. Het verkeer op de Milandweg moet ook in de maand mei nog rekening houden met verkeersmaatregelen. Oasen verwacht dat het werk aan de waterleiding eind mei klaar is.

 • Werkzaamheden Kennedyplein Nieuwkoop

  De Jumbo supermarkt aan het Kennedyplein gaat uitbreiden. Hiervoor worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zowel in de Jumbo zelf, als in de openbare ruimte.

 • Aanleg nieuwe drinkwatertransportleiding

  In opdracht van Oasen drinkwater legt Ooms Construction een nieuwe drinkwatertransportleiding aan tussen de N207 (Herenweg), langs de N446 (Kruisweg) richting de mestopslag. Vanaf de mestopslag wordt de leiding aangelegd richting het Windepad.

 • Provinciale wegen

  Ook door de provincie Zuid-Holland wordt er aan de weg gewerkt. Informatie hierover vindt u op de site van de provincie.

 • Landelijke wegen

  Kijk op VanAnaarBeter.nl. Op deze site van het ministerie van Verkeer en Waterstaat vindt u een overzicht van groot onderhoud aan het wegennet in Nederland.

Archief
Top