Actuele werkzaamheden

 • Voorbereidend werk: proefsleuven graven Blokland - Uiterbuurtweg Nieuwveen

  Vanaf maandag 26 november gaat aannemer Visser & Smit Hanab in opdracht van Liander en Oasen proefsleuven graven om de exacte ligging van de huidige kabels en leidingen in kaart te brengen. De werkzaamheden zullen ongeveer twee weken duren. Tijdens de werkzaamheden is er geen hinder voor verkeer. 

 • Werkzaamheden kabels en leidingen Langeraarseweg

  19 november gaat aannemer Visser en Smit Hanab namens Liander op de Langeraarseweg tussen huisnummer 106 t/m 258 aan de slag met het vernieuwen van de elektriciteitskabels en gasleidingen.

 • Werkzaamheden Fuutstraat en Sperwerstraat in Nieuwkoop

  Aannemer AW Rijneveld start in de week van 19 november met bestratingswerkzaamheden in (delen van) de Fuutstraat en Sperwerstraat in Nieuwkoop

 • Bouwrijp maken Teylerspark

  Eind september is Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. gestart met het bouwrijp maken van de nieuwbouwlocatie Teylerspark in Nieuwveen. Dit betekent dat we de locatie gaan voorbereiden op de bouw van woningen. Het werk bestaat uit de aanleg van de riolering en tijdelijke bouwwegen. De werkzaamheden ronden we waarschijnlijk voor het einde van het jaar af. Vanaf dat moment is de locatie gereed voor woningbouw.

 • Start bouwrijp maken Driekoppenland

  Eind september starten we met het bouwrijp maken van Driekoppenland. Dit betekent dat we de riolering en bouwwegen aanleggen. Deze werkzaamheden ronden we waarschijnlijk voor het einde van het jaar af. Vanaf dat moment is de locatie gereed voor woningbouw. De start van de bouw staat momenteel gepland vanaf het tweede kwartaal van  2019.

 • Provinciale wegen

  Ook door de provincie Zuid-Holland wordt er aan de weg gewerkt. Informatie hierover vindt u op de site van de provincie.

 • Landelijke wegen

  Kijk op VanAnaarBeter.nl. Op deze site van het ministerie van Verkeer en Waterstaat vindt u een overzicht van groot onderhoud aan het wegennet in Nederland.

Archief
Top