Actuele werkzaamheden

 • Werkzaamheden Walnootstraat

  Eind 2017 organiseerden wij een bewonersavond over onder andere het groen in de Walnootstraat. Inmiddels is er meer bekend. Op deze pagina leest u wat er gaat gebeuren in de Walnootstraat.

 • Werkzaamheden Langeraarse Plassen

  De werkzaamheden op de Langeraarse Plassen zijn stilgelegd i.v.m. de verwachte vorst.

 • Start voorbelasting Driekoppenland

  Voordat we starten met de bouw op de locatie ‘Driekoppenland’ in Noorden, maken we de locatie klaar voor de bouw. Als eerste brengen we een laag zand/grond aan op locatie. Dit noemen we voorbelasten. Maandag 29 januari start aannemer Spelt met het aanbrengen van deze voorbelasting. Het aanbrengen duurt ongeveer twee maanden. Vervolgens moet de voorbelasting een half jaar blijven liggen. Hiermee zorgen we ervoor dat de grond zo min mogelijk gaat verzakken.

 • Werkzaamheden waterleiding Kerkstraat Nieuwveen

  Drinkwaterbedrijf Oasen vernieuwt samen met aannemingsbedrijf van Voskuilen Woudenberg b.v. de waterleiding in een deel van de Kerkstraat in Nieuwveen. Er wordt gewerkt ter hoogte van de kerk. De werkzaamheden starten dinsdag 9 januari en worden (naar verwachting) in maart afgerond.

 • Provinciale wegen

  Ook door de provincie Zuid-Holland wordt er aan de weg gewerkt. Informatie hierover vindt u op de site van de provincie.

 • Landelijke wegen

  Kijk op VanAnaarBeter.nl. Op deze site van het ministerie van Verkeer en Waterstaat vindt u een overzicht van groot onderhoud aan het wegennet in Nederland.

Archief
Top