Zicht op de Nieuwkoopse politiek

Dit item is verlopen op 30-06-2008.

In de week van 9 tot 15 juni wordt een krant met deze titel huis-aan-huis bezorgd. In die krant leest u hoe de gemeenteraad werkt, wie de raadsleden zijn en welke dingen zij belangrijk vinden. Vanaf 12 juni kunt u de krant ook ophalen bij de gemeentewinkel in Ter Aar en in Nieuwkoop en bij de balie van het gemeentehuis in Nieuwveen.

 

De Algemene Beschouwingen van de gemeenteraad zijn op 19 juni 2008 om 20.00 uur. Daarom deze programmakrant. In deze vergadering leggen de fracties in de gemeenteraad uit wat zij belangrijk vinden voor de toekomst. Op basis van deze Algemene Beschouwingen wordt de programmabegroting voor het jaar 2009 opgesteld. De gemeenteraad stelt deze begroting uiteindelijk op 6 november 2008 vast. De krant "Zicht op de Nieuwkoopse politiek" geeft u informatie over dit proces en laat zien welke aandachtspunten de fracties hebben.

 

Als u als inwoner of organisatie invloed wilt uitoefenen op de Begroting 2009 dan zijn de Algemene Beschouwingen het moment om daar aandacht voor te vragen. Hoe u dat kunt doen leest u in "Zicht op de Nieuwkoopse politiek".

 

U kunt de krant ook hieronder downloaden.

 

Top