Oriënterende bijeenkomsten op 5 april

Dit item is verlopen op 06-04-2007.

 

“Oriënterende bijeenkomst” is een overkoepelende naam voor ronde tafelgesprekken, kernbezoeken, thema avonden en dergelijke. Al deze bijeenkomsten zijn bedoeld om met belanghebbenden informeel te brainstormen of om te praten over bijvoorbeeld uitgangspunten van beleid of het maken van een goede analyse van een bepaald probleem. U bent dan ook van harte welkom bij deze bijeenkomsten van de Raad.

 

Op 5 april zullen er 2 bijeenkomsten worden gehouden:

 

Brede School

Bij deze bijeenkomst is het doel te komen tot een goede omschrijving van Brede School en te bezien of dit concept op meer locaties kan worden toegepast. De raadsleden laten zich op locatie door schoolleiding, ouders en anderen informeren.

 

Locatie: basisschool Vosseschans, Vierambachtsstraat 31, Ter Aar

Tijdstip: 20.00 uur

 

Iedereen is welkom, maar het aantal plaatsen is beperkt. Daarom verzoeken wij u graag om u van tevoren aan te melden via griffier@nieuwkoop.nl of 0172 - 521308

 

Integrale Veiligheid

Het doel bij deze bijeenkomst is te komen tot een goede omschrijving van integraal veiligheidsbeleid. Daarnaast kunnen raadsleden input geven aan de politie voor hun jaarplan 2008. Bij deze bijeenkomst laten raadsleden zich informeren door politie, brandweer, jongerenwerkers en anderen.

 

Locatie: raadszaal gemeentehuis te Nieuwveen

Tijdstip: 20.00 uur

 

Informatie over de raad staat op deze website onder “politiek en bestuur”.
Top