Oriënterende bijeenkomst Glastuinbouw op 7december

Dit item is verlopen op 11-12-2009.

Op maandagavond 7 december 2009 om 20.00 uur zal een vertegenwoordiging van de gemeenteraad zich laten informeren over moderne glastuinbouw en de voordelen van publieke en private samenwerking in Greenport verband. De bijeenkomst wordt gehouden op locatie in de kantine van de kas van Van der Hoorn Orchideeën B.V. aan de Paradijsweg 49 in Ter Aar. Iedereen die vanaf 19.30 uur aanwezig is, kan een rondleiding van Maurice van der Hoorn krijgen over zijn glastuinbouw bedrijf. Vanaf 20.00 uur begint het inhoudelijke deel van deze oriënterende bijeenkomst.

Oriënterende bijeenkomst

Een “Oriënterende bijeenkomst” van de raad is een overkoepelende naam voor ronde tafelgesprekken, kernbezoeken, thema avonden en dergelijke. Al deze bijeenkomsten zijn bedoeld om met belanghebbenden informeel van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld uitgangspunten van beleid of het maken van een goede analyse van een bepaald probleem. Op maandag 7 december 2009 gaat dit over glastuinbouw.

 

Alle belangstellenden zijn van harte welkom

Wilt u zich a.u.b. aanmelden bij de griffie. In verband met de organisatie is het prettig als wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Het liefst via de mail (griffier@nieuwkoop.nl), zo bent u voor ons makkelijk bereikbaar. Vermeld daarbij uw naam en het aantal personen waarmee u komt. U kunt de griffie ook bereiken op 0172-521308.

 

Klik hier om naar de agenda te gaan.

Top