In memoriam: Henny Brouwer

Dit item is verlopen op 29-08-2012.

Henny Brouwer, wethouder van de gemeente Nieuwkoop van 2007 – 2009 en huidig fractieassistent, is op 20 augustus 2012 overleden. Hierop is bij de gemeente met grote verslagenheid gereageerd.

Henny stond bekend als een bevlogen en toegankelijk persoon. Met passie heeft hij zich jarenlang ingezet voor de gemeente. Hij was een ‘doe-wethouder’ die tussen de mensen stond en die vaak zijn handen uit de mouwen stak bij het planten van bomen of het slaan van een eerste paal. Henny heeft zijn kracht onder meer ingezet voor een nieuwe Kollenbrug in ‘zijn’ dorp Woerdense Verlaat en voor de herinrichting van het Reghthuysplein.

Vóór zijn wethouderschap was Henny negen jaar raadslid en fractievoorzitter voor de Midden Partij in de voormalige gemeente Nieuwkoop. Hij is na zijn wethouderschap politiek actief gebleven als fractieassistent. Daarnaast had hij al jaren zijn eigen rijschool.

Henny was een innemend, enthousiast, goedlachs en toegankelijk mens. College, raad en medewerkers van de gemeente Nieuwkoop zullen hem missen en gedenken hem met veel respect.

In het gemeentehuis in Nieuwveen kunt u tot 1 september een condoleanceregister tekenen.

 

Top